Для тих, хто дуже любить пиво, є особливі млинчики - на пиві. Про цю випічку можу сказати наступне: готувала, готую, і буду готувати ці дивовижні млинці. Не знаю в чому тут справа, напевно, секрет у пиві, але ці млинці виходять дуже повітряними і легкими. Сама текстура тіста виходить якась пухирчаста і ніжна, і, надкусивая кожен такий млинець, створюється відчуття, що в роті лопаються мільйони кульок і бульбашок. На мій погляд, дуже симпатичні млинчики, ДУЖЕ! Вам знадобляться:
Зберіть в глибокій мисці наступні продукти: молоко, склянку пива, яйця, сметану, сіль, цукор. Всі ці речі треба добряче збити, і якщо є міксер, то не згайте ним скористатися, але тільки не на самій великої потужності.
Потім, невеликими порціями введіть борошно, постійно помішуючи, знову ж таки краще за допомогою міксера, всю масу. Після того, як введете все борошно, можна буде влити залишився пиво. І знову перемішайте вийшло тісто.
Тепер можна приступати до випікання млинців. Для цього хорошенечко розігрійте сковороду, змастіть її маслом, зачерпнувши ополоником тісто, розподіліть його по всій поверхні сковороди. Коли тісто підрум'яниться, переверніть млинець, щоб і друга сторона стала такою ж красунею, як і перша. Коли обидві сторони будуть засмажені, викладайте млинець на тарілку і згортайте його трикутничком, або будь-яким іншим методом, як вам більше подобається.
На стіл млинці на пиві можна подавати зі сметаною, ікрою, будь солоної або слабосоленої рибою, і т.п.