Для тих, хто дуже любить пиво, є особливі млинчики - на пиві. Про цю випічку можу сказати наступне: готувала, готую, і буду готувати ці дивовижні млинці. Не знаю в чому тут справа, напевно, секрет у пиві, але ці млинці виходять дуже повітряними і легкими. Сама текстура тіста виходить якась пухирчаста і ніжна, і, надкусивая кожен такий млинець, створюється відчуття, що в роті лопаються мільйони кульок і бульбашок. На мій погляд, дуже симпатичні млинчики, ДУЖЕ! Вам знадобляться:
Все просто і в той же час складно. Ароматний, соковитий та смачний шашличок може вийти тільки з «правильного» шматка м'яса, придатного для нього маринаду, якісного вугілля і гарного настрою того, хто чаклує над димлячим мангалом. Адже, нанізуючи на шампура телячю вирізку або свинячу шийку, кожен чоловік відчуває себе справжнім.
Шашлик, мабуть, саме стародавнє блюдо на землі. Адже чпм харчувалася первісна людина? Полював на мамонта та жарів його на відкритому вогні. Наш предок навіть припустити не міг, що через кілька тисячоліть його потомство буде їсти йогурти, чіпси, ковбасу, борщі, котлети та іншу перероблену їжу.
Але й про шашлик сучасна людина не забула. Це просте і ситне блюдо в різних варіаціях збереглося в кухнях всіх народів світу. У Японії, Китаї та Індонезії шматочки м'яса надягають на гострі дерев'яні шпажкі і смажать у фритюрі.