Форма входу

Друзі сайту

Міні-чат

Пошук

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Понеділок, 10.02.2025, 22:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна | Реєстрація | Вхід
Каталог статей


Головна » Статті » Кулінарія

У категорії матеріалів: 1
Показано матеріалів: 1-1

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
шашлик, рецепти шашлику, шашлик з свинини, шашлик з кури, шашлик з курки, маринад для шашлика, як приготувати шашлик, приготування шашлику, правильний шашлик, рецепт шашлику з свинини, м'ясо для шашлика, як приготувати правильний шашлик, шашлик з риби, шашлик з баранини, курячий шашлик, як маріновать шашлик, як замаріновать шашлик, шашлики в москве, місця для шашликів, рецепт шашлик з кури, рецепт шашлику з курки, маринування шашлику, шашлик з сьомги, шашлик в кефірі, шашлик з яловичини, маринад для шашлика із свинини, як вибрати м'ясо для шашлика, рецепт приготування шашлику, смачний шашлик, куди на шашлики, де посмажити шашлики, маріновка шашлику, шашлик в майонез, записки кота шашлику, шашлик фото, шашлики на природі, як готувати шашлик, шашлик свинячий, де в москве шашлик, шашлик скачати, як замочити шашлик, шашлик у вині, маринад для шашлику з кури, маринад для шашлику з курки, як зробити шашлик


Все просто і в той же час складно. Ароматний, соковитий та смачний шашличок може вийти тільки з «правильного» шматка м'яса, придатного для нього маринаду, якісного вугілля і гарного настрою того, хто чаклує над димлячим мангалом. Адже, нанізуючи на шампура телячю вирізку або свинячу шийку, кожен чоловік відчуває себе справжнім.

Шашлик, мабуть, саме стародавнє блюдо на землі. Адже чпм харчувалася первісна людина? Полював на мамонта та жарів його на відкритому вогні. Наш предок навіть припустити не міг, що через кілька тисячоліть його потомство буде їсти йогурти, чіпси, ковбасу, борщі, котлети та іншу перероблену їжу.

Але й про шашлик сучасна людина не забула. Це просте і ситне блюдо в різних варіаціях збереглося в кухнях всіх народів світу. У Японії, Китаї та Індонезії шматочки м'яса надягають на гострі дерев'яні шпажкі і смажать у фритюрі.

Кулінарія | Переглядів: 1516 | Додав: Vold | Дата: 28.02.2013 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2025